Hur väljer jag det bästa Ab Bench?

September 7

Välja den bästa ab bänk kräver hitta rätt balans mellan personligt avsedda användningen, utbud av funktioner, som finns utrymme för att använda utrustningen och pris. Den bästa ab bänk har en rad funktioner som uppfyller nuvarande utövar behov och flexibilitet för att möta framtida behov som ägare utvecklas till högre nivåer av intensitet eller svårigheter att arbeta ut. En bänk måste vara inom användarens prisklass, men det billigaste bänken är inte alltid det bästa alternativet.

Personlig avsedd användning är de första kriterierna i att välja en ab bänk. Ab bänkar allt från enkla vadderade brädor till avancerade träningsmaskiner med flera positioner och inställningar. Vissa ab bänkar stödja ett begränsat utbud av magövningar, andra ett brett utbud. Hur maskinen ska användas baserat på ownerâ € s planerade övning rutin kommer att minska det stora utbudet av ab bänk val.

I samförstånd med beslutet personligt bruk, kommer den bästa ab bänk har de funktioner som krävs för att möta den exerciserâ € s behov. Val av funktioner inkluderar intervallet lutning ab bänk kan ge och olika utöva positioner möjliga. Vissa bänk ägarna kommer också vill att det ska stödja icke-magövningar. Den bästa bänk kommer att ha funktioner för att möta ownerâ € s behov.

En ofta förbisedd komponent i att välja den bästa ab bänk finns utrymme att använda utrustningen. Ab bänkar är ofta upp till 6 meter (1,8 meter) lång och vanligtvis är (61 cm) minst 2 meter bred. Om det inte är en hopfällbar bänk, som är dyrare, kan en ab bänk tar upp en betydande del av ett rum. Den bästa ab bänk passar i utövandet utrymme i purchaserâ € s hem.

Ab bänkar kan variera varierar kraftigt i pris. En enkel, billig bänk kommer inkluderade en metallram, vadderad bänk och vadderade ankel rullar. Eftersom funktioner läggs priset kommer att öka. Ytterligare funktioner kan innefatta justerbara fotled rullar, justerbar lutning nivå, armstöd och utrustning för att göra icke-ab övningar, bland annat. Priserna kan variera kraftigt från låg- till high-end ab bänkar.

Om priset är i främsta, kanske det bästa sättet att bygga en hemma med hjälp av en sats eller grundläggande hårdvara. Övning maskin kit finns med material som ingår, men en rudimentär ab bänk kan konstrueras av material tillgängligt på alla hem leverans butik. Vanligtvis en anslagstavla storleken på en ab bänk, stålrör och vinylbeläggning är tillräckliga för att skapa en enkel, billig ab bänk.

  • Utföra sit-ups på en lutande bänk kan öka mängden stress sätta på magmusklerna.