Vad är det Ann Arbor Hands-On Museum?

January 6

Den Ann Arbor Hands-On Museum i Ann Arbor, Michigan, erbjuder familjevänliga interaktiva pedagogiska utställningar om ämnen som geologi, musik, matematik, teknik, fysik och astronomi. Detta museum ligger på 220 East Ann Street och är öppet sju dagar i veckan, med undantag för vissa helgdagar. Förutom pågående utställningar, Ann Arbor Hands-On Museum erbjuder ett brett utbud av kurser och programmering för barn i skolåldern.

Denna ideell museum, som grundades av Cynthia Yao 1978, är inrymt i första hand i en ombyggd tegelbyggnad som tidigare var en brandstation. I sin första inkarnation, börjar med sin grand opening 1982 sysselsatte museet en dedikerad anställd som biträddes av färre än ett dussin frivilliga. Efter att ha sett 25.000 besökare som tittade 25 utställningar i det första året har Ann Arbor Hands-On Museum vuxit kraftigt till att omfatta 250 utställningar med interaktiva funktioner. Vissa utställningar har finansierats genom anslag från National Science Foundation.

Sedan starten har detta museum gett en mängd olika interaktiva utställningar. Några exempel är en Media uppvisar låta barn besökare att spela rollen av en nyhetsankare i en fungerande tv-studio; En solfångare utställning, som visar hur man kan lagra och spåra solenergi via en visuell monitor vatten värms upp av firehouse egna solpaneler; och en Naturrum erbjuder besökarna en förstahands titt på mal och fjäril metamorfos. Barnen har också kunnat njuta praktisk utforskning av en naturlig storlek ambulans, samt en förskola Galleri tillgängliga för mycket små barn.

Ytterligare programmering som erbjuds regelbundet av Ann Arbor Hands-On Museum innehåller nattlägret-ins, program inriktade på scouting märken, och ett sommarläger för barn i dagis eller första klass. Skolgrupper kan göra en studieresa till museet, delta i en uppsökande upplevelse tillhandahålls på den egna skolan med museets personal, eller dra fördel av distansutbildning möjligheter med hjälp av videokonferenser. Under läsåret, på plats Science Labs erbjuds till skolklasser upp till 30 elever, efter Michigan pedagogiska riktlinjer för innehåll.

Besökare till Ann Arbor Hands-On Museum kan ta med sig egen mat eller köpa föremål från museets vending område på första våningen. Detta museum erbjuder fri entré för barn under 2 år, samt grupp priser för 20 eller fler personer. Det mäts parkering i anslutning till museet, med fri parkering på söndagar. Den Ann Arbor Hands-On Museum kan bokas för speciella evenemang såsom fester eller mottagningar.

Förutom den Hands-On Museum, har Ann Arbor en mängd familjevänliga museer att utforska. Cobblestone Farm, den Kempf House Museum, och museet på Main Street samtliga nuvarande rekonstruerade historiska livet i området. Andra Ann Arbor museer fokuserar på ämnen som konsthistoria, tandvård, arkeologi och naturhistoria.

  • Ann Arbor ligger på den östra sidan av Michigan, cirka 45 miles från Detroit.
  • Den Ann Arbor Hands-On Museum erbjuder pedagogiska utställningar på geologi.