Vilka är de olika typerna av örter för depression?

September 27

Olika örter har etablerat en historia av effektivitet när de används medicinskt för att behandla olika åkommor. Depression är en åkomma som drabbar de flesta människor ibland, och det finns några örter för depression som är kända för att hjälpa till. Några av de mest populära örter för depression är St. Johna € s vört, valeriana, sibirisk ginseng, citronmeliss och gingko biloba. Andra örter som människor har tagit för depression inkluderar kardemumma, chilipeppar, saffran, och salvia. Muskotnöt, dill, kummin, selleri, och fänkål har också använts av några i behandling av depression.

St Johna € s vört fungerar som en naturlig antidepressiv. Det är en monoaminoxidas (MAO) hämmare, vilket innebär att den har förmågan att förhindra nedbrytning av kemikalier i hjärnan noradrenalin, dopamin och serotonin. Dessa viktiga signalsubstanser är nycklarna till en persona € s humör och känsla av välbefinnande. Det är en av de mest populära örter för depression.

Det kan hittas på hälsokostbutiker och vissa apotek. Studier har visat att St. Johna € s Wort kan hjälpa vissa former av depression som är milda eller nära måttlig, men att det ISNA € t som effektivt för en person som lider av svår depression. En person som tar ett recept antidepressiv shouldnâ € t kombinera det med St. Johna € s vört eller andra örter för depression utan att först diskutera det med en professionell vårdgivare.

Valeriana, allmänt känd som heliotrop, har länge använts för att behandla depression och ångest. De medicinska egenskaper finns i rötterna, som innehåller naturliga lugnande kallas valepotriates. Dessa kraftfulla substanser kan hjälpa till att lindra många av de symptom som vanligen förknippas med depression, inklusive irritabilitet, sömnlöshet och högt blodtryck.

Citronmeliss är en medlem av mynta familjen som luktar citron och har använts som ett huskur för att behandla olika åkommor. Det är en annan av örter för depression som har sett en lång historia av användning. Citronmeliss är särskilt effektiv vid behandling av matsmältnings störningar såsom illamående och halsbränna orsakad av depression, och det fungerar också som en mild antidepressiv.

Gingko biloba är en annan av de populära örter för depression. Denna ört verkar genom att öka blodcirkulationen. När blodtillförseln till hjärnan av en person som är deprimerad förbättras, så kan det persona € s humör. Ökad blodcirkulation kan också förbättra minnet och stärka hjärtat. Gingko biloba är också en kraftfull antioxidant, och denna verksamhet kan bidra till att höja stämningen också.

  • Depression är en åkomma som drabbar de flesta människor ibland.
  • Valeriana rot är en ört som ofta används för att behandla ångest och depression.
  • Citronmeliss har en lång historia som en behandling för depression.
  • Kardemumma används ibland för att behandla depression.
  • Johannesört, som ofta används för depression.