Hur väljer jag det bästa Rock Candy?

August 17

Det finns många olika typer av rock godis i världen, men de är alla tillverkade av samma grundläggande sätt. Socker löses i varmt vatten och fick sedan kristallisera på en pinne eller sträng i stora bitar. De stora skillnaderna mellan olika typer av rock godis är de av ingrediens kvalitet, färg och smakämnen. Ibland kan dessa skillnader skapar produkter som smakar väldigt annorlunda. Vilken typ är bäst beror på personlig smak och vad godis används för.

Rock godis, som ibland kallas rock socker, finns i många olika kulturella traditioner, men det kommer ursprungligen från Indien och Iran. I dessa områden, dessert var ofta färgade och milt smaksatt med blommor eller saffran. Det är vanligt att se denna typ av godis delas upp i mycket små bitar, vilket anses vara en lämplig form när matlagning eller göra te.

Candy av denna typ används många olika sätt, så det är en bra idé att överväga på vilket sätt den behandling presenteras. När serveras på en pinne, kan berg godis ätas som en slickepinne eller röras lätt i te. Å andra sidan, kan löst berg godis hållas helt i munnen och kan också tillsättas till dessert rätter som ett intressant garnering.

Derivat av denna ursprungliga hopkok finns över hela världen, bland annat Asien och Europa. Många former av rock socker ingår medicin i sina ursprungliga former, och många tror att godiset i sig har medicinska egenskaper. Beroende på var du köper godis, kan det vara möjligt att hitta typer som har medicinska fördelar som kan vara användbara, vilket gör vissa typer bättre än andra.

Detta godis har också blivit ett populärt nöje att göra med barn eftersom det lär dem om kristallisering. Kit finns, som kan lägga en pedagogisk komponent till en söt behandla. Det är också lätt att göra berg godis hemma med hjälp av gemensamma hushållet ingredienser. Förutom en värmekälla, är allt som verkligen behövs vatten, en pinne, och socker.

Som de flesta typer av rock godis är mycket lika, kan välja den bästa typen vara svårt. En sak att tänka på är om godis har några speciella egenskaper, såsom förmågan att lugna en orolig mage. Du kan också överväga om det är tillgängligt i en särskilt vacker eller ljus färg. Även om du kanske inte har mycket val, kan du också överväga kvaliteten av ingredienser, som vissa typer använder ekologiskt socker och undvika artificiella färgämnen.