Använda e-postmarknadsföring på Facebook

November 15

Facebook ger e-postadresser till alla som vill en, så att du kan skicka vanliga marknadsföring e-post till dina potentiella kunder och kunder när de väljer att din e-postlista med hjälp av en @ facebook.com e-postadress.

E-postmeddelanden som skickas till en @ facebook.com e-postadress går in i en av två inkorgar:

 • De meddelanden inkorg: E-postmeddelanden från vänner gå hit.
 • The Other inkorg: E-postmeddelanden från nonfriends eller vänner som har uteslutits från Meddelanden inkorgen levereras till en inkorg som heter Övrigt.

De regler och lagar sekretess som gäller för alla e-postmeddelanden gäller även @ facebook.com e-post. Du bör också läsa Facebookâ € s sekretesspolicy och användarvillkor genom att välja länkarna längst ner på en Facebook-sida.

Facebook har en historia av att stänga personliga profiler används för att främja ett företag, så donâ € t inkluderar marknadsföringsbudskap i de e-postmeddelanden som du skickar till vänner och familj från ditt Facebook-konto. När du registrerar dig för ditt personliga Facebook-konto, installera och använda Facebook business sida, med tanke på att när du skapar och skickar meddelanden till Facebook-användare inifrån Facebook med hjälp Facebookâ € s meddelandesystem, dessa meddelanden kommer från ditt personliga konto profil , inte din företagssida profil.

När du vill skicka ett affärsrelaterat budskap till människor som gillar din Facebook företag sidan, du skickar en uppdatering i stället för ett e-mail om du donâ € t har e-postadresser för dina fans:

 1. Använd din Facebook företag sidan, klicka på Redigera sida länken i den vänstra kolumnen för att komma till grundläggande information redaktören för din sida.
 2. Klicka på marknadsförings länken i den vänstra kolumnen och välj sedan Skicka ett Uppdatera för att se det formulär som du behöver fylla i för att skicka en uppdatering.
 3. Välj inriktningsalternativ.

  Du kan skicka meddelandet till alla de människor som gillar din sida, eller så kan du välja människor efter ålder och geografi:

  Använda e-postmarknadsföring på Facebook

 4. Fyll i Ämne och meddelanderutor med ditt meddelande informationen.
 5. (Valfritt) Om du vill inkludera en länk till en bild, eller annan webblänk, klicka på Post Link länken och kopiera och klistra in länken som du vill använda i länken rutan.

  Du kan också välja länken Record Video för att spela in en video om du har en webbkamera och Facebookâ € s Video App ansluten till din verksamhet Page.
 6. När du € re nöjd med din uppdatering, klicka på Skicka.