Vad är Forklift Forks?

November 23

Gaffel gafflar är stora stål enheter som används för att hålla pallar och ställningar som de lyfts från golvet och tas i högar. Tillverkad av massivt stål, gaffelgafflar är mycket tunga och bearbetas för att vara tjock nära baksidan av gaffeln och avta till en tunn framkant. Detta gör att truckföraren att glida gafflarna under mycket låga föremål utan att gå av av gaffeltruck och fysiskt placera objektet på gafflarna. Gaffelgafflar kan skjutas på gaffeltruck genom att släppa en låsspaken och något att höja framsidan av gaffel samtidigt som trycket att glida gaffeln till en eller annan riktning. Detta gör det möjligt för gafflar att glida in i en mångfald av pallar, som presenterar skilda gaffel håldimensioner.

De typiska truckgafflar är mycket längre än vanligt behövs för att gafflarna för att stödja ett objekt stadigt och helt under botten. När du bär ett föremål på gafflarna, bör materialet vara så långt i riktning mot den bakre delen av gafflarna som möjligt. Detta säkerställer bra balans och stöd samtidigt lyfta gafflarna i luften. Truck Operatören måste vara medveten om den utskjutande gaffellängd när du placerar ett objekt i en hög rack eller hylla för att inte punktera väggen eller andra föremål med gafflarna när de drivs in i fläcken.

Vissa gafflarna är försedda med ett hål nära den främre kanten av en gaffel. Detta hål i gaffelgafflar gör det möjligt att installera en boll skumt i gaffeln. Gaffeltrucken kan sedan användas för att dra en släpvagn ett kort avstånd för att underlätta dess lastning eller lossning. Hålet gör det också möjligt att placera ett rep genom hålet och stödet för att säkra en rund objekt såsom en rörlängd på gafflarna för att förhindra att röret från att rulla bort av gafflarna under transporten.

Många truckgafflar är löstagbara för att tillåta olika bilagor som ska användas på gaffeltruck. När du tar bort gaffelgafflar, är det viktigt att göra det i en out-of-the-way plats där de inte kommer att behöva flyttas. Detta beror på den enorma vikten skrivs gafflarna, eftersom de ofta är för tunga att flytta för hand utan att skada arbetstagaren försöker flytta dem. När du sätter tillbaka gaffelgafflar till gaffeltruck, är är tvingande låsen anlitas för att förhindra gafflarna faller av när du bär eller lyfter ett föremål.

  • Gaffel gafflar är utformade så att objekt som ska plockas upp och transporteras.