Vad är några turistattraktioner i Richmond, Virginia?

October 5

Det är inte förvånande att Richmond, Virginia, en stad full av amerikansk historia, har många historiska sevärdheter. Den Shockoe Slip och Shockoe Bottom områden går tillbaka till tidigt 1800-tal och slavhandel och är nu turistattraktioner i Richmond. Det finns också kulturella museer och teater typer av turistattraktioner i Richmond, samt intressanta sevärdheter såsom jättemjölkflaskor.

Richmonds jättemjölkflaskor är i hörnet av Marshall och Adams i det centrala området där den gamla Curles "Neck Mejeri gång stod. Mejeriet förstördes utom för flaskorna och i mitten av 1980-talet byggnaden tillhandahålls studio för konstnärer. De tre mjölkflaska formad byggnad sektioner är försedda med fönster och utgör nu en del av Richmond Mejeri lägenheter.

Om du gillar filmer och ståtliga gamla teatrar, är Byrd Theater förmodligen en av de turistattraktioner i Richmond som du skulle njuta. Den Byrd Theater också går under namnet "Richmonds Movie Palace" och går tillbaka till 1928. Det var den första biografen i Virginia för att ha ett ljudsystem, och år 2007 ljudsystem uppdaterad till Dolby Digital. Det som verkligen gör Byrd Theater en syn att se är dess design som den är konstruerad med lyx i åtanke. Den Byrd Theater, som blev en National Historic Landmark 1978, funktioner importerad marmor, fontäner, en centraldammsugare och kristallkronor.

Edgar Allen Poe bosatt och skrev i Richmond på artonhundratalet och Edgar Allen Poe Museum är ett av de turistattraktioner i Richmond att de som känner till hans verk skulle förmodligen njuta. Museet har en samling av Poes första upplagor, manuskript, hans personliga ägodelar och andra minnessaker. The Enchanted Garden är en utomhus egenskap hos Edgar Allen Poe Museum och Garden var inspirerad av Poes dikt "till en i paradiset", där han nämner "en fontän och en helgedom alla wreathed i frukt och blommor."

Shockoe Slip och Shockoe Bottom är områden som anses turistattraktioner i Richmond, även om mycket av de äldre byggnaderna har förvandlats till populära restauranger och nattklubbar samt bostäder och kontor. De lager- och industribyggnader ursprungligen användes för tillverkning och industri, inklusive tillverkning av tobak. Resterande Shockoe Slip Fountain går tillbaka till 1909 och användes som en dricka tråg för hästar. Idag fungerar den hästarna från Richmonds ridande polis. Shockoe Botten var känd som ett viktigt centrum för slavhandel i början och mitten av 1800-talet och många afrikaner begravdes här.

  • Richmond har många kulturella sevärdheter.
  • Richmond är huvudstad i Virginia.