Vad är en Utility Sink?

October 3

Ett verktyg diskbänk är, som namnet antyder, en bra sak att ha i ett hem eller trädgård. Människor kan ha små rum, speciellt beläget nära främre eller bakdörrar, där de har ett verktyg handfat installerat. Dessa sänkor kan variera i pris och design, men har oftast en mycket bredare och djupare bassängen än genomsnittet diskbänk. Vissa människor använder sina verktyg sänkor att koppla upp bärbara tvätt- eller diskmaskiner så att de inte rinna in i diskbänken. Andra använder dem för en mängd olika hushållssysslor.

Till exempel kan verktyget sink vara den perfekta platsen för att vattna växter som behöver en bra blötläggning. Istället för att få anläggningen smuts och materia över ett handfat eller badkar, kan du placera krukväxter i verktyg handfat. Andra människor använder dessa sänkor för uppgifter som att skura golv, och igen, betyder det att du inte behöver få kemikalier för golvmoppning eller golv smuts i din vanliga diskbänk. Speciellt stora allbänkar kan vara den perfekta platsen att tvätta katter eller hundar.

En annan fördel med verktyget diskhon är att du kan använda dem för att rensa upp stora mässar. Om du precis har bytt olja i bilen, kan händer tvättas i verktyg handfat. Barn som kommer in från leriga spel kan tvätta händerna, och du kan även få sina skor rena i denna typ av diskbänken. Det kan vara en lättnad att ha en utsedd "mess området" där extrema mässar rensas upp utan nedsmutsning resten av ditt hus. Vissa människor installera dessa sänkor i mudrooms, att bidra till att främja renlighet i resten av huset.

Det finns allbänkar som kan installeras utomhus. Dessa kan ha mindre bassänger, men de kan ändå vara fantastiskt för att städa upp efter trädgårds eller tvättar mindre husdjur. Vissa tillåter dig att fästa trädgårdsslangen till diskbänken, och du kan behöva ha lite extra VVS arbete om du vill ha varmvatten för dessa utomhus sänkor.

I hemmen, måste du installera ett handfat nära en vattenanslutning och detta kan kräva lite extra VVS-arbete också. De sänkor själva är inte hemskt dyrt, och du kan köpa många stilar i järnaffärer för ca $ 100-200 amerikanska dollar (USD). Större handfat med fler funktioner kan vara betydligt dyrare, men många utomhus stilar kan köpas för mindre än $ 100 USD. Pris varierar beroende på var köpa handfat och vilka funktioner du letar efter.

  • När den placeras bredvid tvättmaskiner, tvätt sänkor möjliggöra förbehandling och blötläggning av kläder.