Vad Är Carb Flu på Paleo diet plan?

December 10

Carb influensa beskriver obehagliga symptom vissa människor upplever när de börjar Paleo dieten. Living Paleo innebär att binda dig till en livsstil som minimerar gifter och kemikalier som du utsätter din kropp. När du börjar din resa att skära ut socker och sockerhaltiga kolhydrater, kan din kropp går igenom en svår övergång.

Det kallas carb influensan eftersom symtomen är ofta liknar hur du känner när du har influensa. Rida på vågen och att ha tålamod eftersom dessa symtom passerar är troligen den vanligaste hindret för övergången till en Paleo diet.

För många, helt enkelt förstå vad carb influensa är hjälper leda dem till ett lyckat resultat. När du går igenom kostförändringar som får dig att känna annorlunda och du inte förstår vad som händer eller vad som väntar, kanske du börjar tro att du måste ändra kurs. Men i fallet med carb influensa, vistas på spåret är definitivt rätt drag.

I vilken grad din kropp upplever carb influensasymptom är rent individuellt. Vissa människor sluta med denna fas i ett par dagar; för andra tar det närmare tre veckor. Här är symptomen vanligen förknippas med carb influensan:

  • Mental suddighet, som om du är i en mental dimma
  • Huvudvärk, inte som en skarp smärta huvudvärk utan mer som en baksmälla huvudvärk som är en tråkig, irriterande typ av obehag
  • Moodiness
  • Skakighet
  • Trötthet x 10
  • Ömmande leder

Uppleva dessa system när du börjar den Paleo dieten betyder ingenting mer än din kropp övergår. Tänk på din kropp trycka kompost knappen och försöker börja om med renare, effektivare bränsle.

Din kropp går igenom en bra detox och vrida omkopplaren till effektivare fettförbränning system för att använda fett (dietary och kroppsfett) och proteiner för att skapa den energi den behöver, snarare än de sugarary kolhydrater var vana vid att använda.

Om du känner dig lite skakig under ett träningspass, ge din kropp tid att anpassa och prova att äta lite protein och fett innan du tränar. En bit av protein och en handfull nötter fungerar bra för de flesta, men du måste anpassa sig till vad som fungerar bäst för dig.

Målet är att du ska förstå vad som händer med din kropp så att du kan ta itu med dessa symtom med så mycket smarts som möjligt och inte lura dig själv till att känna sig som detta sätt att äta bara får dig att må dåligt och cranky.

Denna övergång är en del av processen och en liten biljett för antagning till vad du får i slutändan, så hänga där! Försök att lätta bort eventuellt intensiv träning när du arbetar med carb influensa och låta kroppen kalibrera om.

Nedre raden: Stanna kursen. Du har kommit för långt för att ge upp nu! Säg till dig själv att det är värt det och vitt knoge genom denna webbplats.