Vad är Pole Fitness?

August 19

Pole Fitness är en typ av motion som är uppbyggd kring att använda en vertikal stationär stolpe. De gymnastiska övningar som är anställda vid en stolpe träningsrutin kommer tonen och förfina muskler samt form och utveckla flexibilitet. Pole fitness klubbar startade 2005, och de ökar i popularitet med många grann klasser nu erbjuds. Inte att förväxla med "erotiska pole dancing", en stolpe fitness träning kan vara så uppfriskande och bränna så många kalorier som en traditionell träning som löpning, aerobics klasser eller andra gym rutiner.

En stationär polerat stål eller mässing stolpe används som ett verktyg eller prop att utföra de gymnastiska rörelser under en pol fitness klass. Vid grundandet av programmet är de kärn fitness, styrka och uthållighet utbildning tekniker som krävs för att utföra de rörelser. Stången tekniken kräver ett brett spektrum av muskelgrupper för att arbeta unisont, vilket stärker och främjar muskeluthållighet. Övningar använda hela kroppen inklusive bicep och tricep muskler i armar, deltoids och trapetsformade i axlarna, ryggen, Mage och ben. Muskel definition och övergripande toning kommer att inträffa, särskilt i armar, lår och skinkor.

Att lära sig tekniker och kombinera dem med övergångs drag, kan den som utför övningarna utveckla en kardiovaskulär träning. Vända upp och ner, till exempel, kräver god styrka i överkroppen. Genom att kombinera detta med andra planerade dans mönster former är det som gör detta ett roligt sätt att träna för många.

När klasser erbjuds, följer de en strikt format, som med alla träningsklass. De flesta klasser brukar börja med en uppvärmning av stretching rutiner, följt av en demonstration av några av de övningar och rutiner som kommer att utföras. Därefter lär klassen och praktiserar de rörelser och tekniker, innan han flyttade till ett svalna session.

Under en nybörjare klass, snurrar och övningar med namn som framåt snurra med insidan av benet krok, kan-kan sparka, spinning splittringar och solhjul är oftast det som lärs ut. Mellan drag kan omfatta manövrer med namn såsom skuldra montera, upp och ner demontera och vända tuck spinn. Ytterligare avancerade tekniker inkluderar rutiner med intressanta namn som upp och ner snurra med split, upp och ner med benet förlängs och grundläggande uppochner spinn.

När man startar en stolpe träningsrutin, kom ihåg att moisturizers är förbjudna. Den fet film kvar av lotion inte medge korrekt grepp krävs för att utföra de rörelser på stolpen. Varje gång greppet på stolpen äventyras, kan det utgöra ett allvarligt arbetsmiljöfråga. Smycken, inklusive ringar, klockor och armband, bör också tas bort innan en rutin eftersom de kan repa eller på annat sätt skada stolpen.

  • Gymnastik bygger styrka, uthållighet, flexibilitet, kraft och fart.
  • Pole övningar kan stärka många av musklerna i överkroppen.