Vad är en ultralätt helikopter?

March 2

Ultralight helikoptrar tillåta flygentusiaster möjlighet att uppleva det roliga med flygande utan att behöva tömma sina checkhäften om en förordning storlek helikopter eller flygplan. I huvudsak ultralätta helikoptrar är små, nakna ben modeller utan det skyddande skalet normalt sett på helikoptrar. Dessa flygblad har två rotorer - den primära övre rotor, som sträcker sig över 12-25 fot (3,5-7,5 meter) i diameter på de flesta modeller, och stjärtrotorn, som har en 2 till 4 fot (60 till 120 cm) i diameter. Även de olika ultralätta modellerna skiljer sig något i storlek och vikt, de flesta väger in på ungefär 150-180 pounds (68 - 82kg) och beaktar piloter upp till 275 pounds (125kg).

Även om vissa ultralätta helicopterss finns färdiga, de flesta ultralätta modeller finns i byggsats, där köparen måste pussla farkosten tillsammans innan den till luften. Ultralight helikoptrar kan flyga i hastigheter toppning vid ungefär 90 miles per timme (145kph) och kan nå höjder på 10.000 till 12.000 fot (3000 - 3650 meter). Med en flygkapacitet som detta, dessa ultralätta maskiner tillåter flygblad möjlighet att se ett brett utbud av antenn åsikter, samt uppleva spänningen av flygningen.

Det finns inga två modeller ultralätta helikopter som är samma. Typiska modeller har namn som The Kestrel och Mosquito. Dessa effektiva flygblad är ungefär 12 meter i längd (3,6 meter), 5 1/2 fot (1,6 meter) i bredd, och har en höjd på 5 1/2 fot (1,6 meter).

I olika semesterorter i hela USA, vanliga plan och helikopterturer är tillgängliga för semesterfirare. För dem som tycker att de tycker detta hands-on känsla av att flyga, kan ett ultralätt helikopter ger bara spänningen du behöver för att hålla den kärleken flyga gå. De flesta ultralätta flygplan bär gastankar på 09:55 gallon (19-38 liter) och bränna bränsle med en hastighet av fyra gallon (15 liter) per timme. Även om du inte kommer att kunna ta långa satsningar i denna lilla helikopter, mindre du slutar flera gånger för att fylla bensintanken, kommer du att ha gott om tid att se många fantastiska vyer.