Hur väljer jag det bästa Shoulder bursit behandling?

April 12

Den bästa axel bursit behandling är en som minskar inflammation; Därigenom minskar allvarligt problemet liksom smärtan inblandade. Bursit är inflammation i vätskefylld säck mellan kroppens skelett och leder. I fallet med skulderområdet, kan rörelse av den drabbade armen vara smärt liksom förvärra tillståndet. Medan armrörelser oftast inte kan undvikas tills axeln bursit avtar, undvika att flytta armarna upprepade gånger i overhead rörelser är en av de bästa behandlingarna.

Rörelser som att lyfta vikter eller andra föremål ovanför axlarna kan överbelasta axelleder och orsaka bursa blir inflammerad. De viktigaste symptomen på axeln bursit är smärta och ledsvullnad. Den bästa axel bursit behandling för ledsvullnad är att behandla området med en kylklamp. Ice förpackningar bör insvept i en handduk innan du lägger dem på bar hud. Många fall av axeln bursit orsakas av repetitiva rörelser ovanför huvudet, så dessa bör undvikas när det är möjligt.

För människor som sover på deras sida, sova på den drabbade axeln kan förvärra bursit, så idealt som bör undvikas. Om vila och isbildning inte hjälpa till att läka smärtan av bursit, bör medicinsk hjälp sökas. Omedelbar professionell medicinsk vård bör eftersträvas om axelleden är röd och svullen; detta ofta indikerar infektion. En läkare kommer att förskriva antibiotika för infekterad axeln bursit behandling. Läkare kan också administrera flera diagnostiska test som kan omfatta ett blodtest, ultraljudsundersökning eller röntgen.

Om axeln bursit fortfarande mycket smärtsamt, kan en läkare behandla det med kortisoninjektioner. Kortison är ett hormon som finns naturligt i binjuren. Syntetiska versioner av kortison används som antiinflammatoriska läkemedel genom att injicera dem i lederna för att lindra smärta och inflammation. Eftersom axeln bursit är inflammation och kortison är utformad för att befria det, kan injektionerna vara den bästa axel bursit behandling för att minska smärtsam svullnad.

Om du efter tre månader, har icke-kirurgiska behandlingar inte varit framgångsrika, kan operation för axel bursit vara den bästa behandlingen möjligt. Kirurgi för bursit är sällsynt dock, eftersom icke-kirurgiska behandlingar fungerar ofta för att lindra problemet. Vissa bursit drabbade kan prova andra axeln bursit behandlingsalternativ, som akupunktur, före väger kirurgi. Akupunktörer infoga små nålar i skulderområdet att tillämpa ett stadigt tryck på specifika punkter för att uppmuntra nya blodflödet i bursa säck. Shoulder bursit behandlingar såsom akupunktur kan vara det bästa alternativet i vissa fall, eftersom de kan minska inflammation och hjälpa lederna rör sig mer flytande.

  • Shoulder bursit är inflammation i vätskefylld säck mellan kroppens skelett och leder.
  • Ice förpackningar kan användas för att behandla ledsvullnad i samband med axel bursit.
  • En axel röntgen kan hjälpa indikerar hur allvarligt axel bursit och rätt behandling.
  • Trauma axeln kan orsaka skuldra bursit.
  • En fysisk undersökning kan behöva utföras av en läkare att korrekt diagnostisera skuldra bursit.