Lätt Country Ribs

November 2

Fläsk revben är en perenn middag favorit, även om de ofta kan vara en smula svårt och tidskrävande att tillverka. Men om du verkligen är på humör för några revben, då du kommer att älska denna enkla alternativ. Allt du behöver göra är att följa detta recept för några enkla lands revben, och du kommer snart att njuta av en fantastisk provsmakning måltid som kommer att lämna dig nöjd, och fortfarande vill ha mer. Ärligt talat, vem kan någonsin ha tillräckligt när det kommer till revben?

Ingredienser:

  • 2-1 / 2 pounds av fläsk spareribs
  • 2 18 ounce flaskor barbequesås (ditt val på typ)
  • 1 stor Quartered lök
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar

Recept:

  1. Force marinera köttet. Marine kött kan dramatiskt förbättra smaken av bara om någon typ av kött, och fläsk revbensspjäll är inte annorlunda. Vanligtvis marine kommer att innebära att lämna kött i en behållare av något slag, och låta den sitta över natt. Force marine är liknande, men du är också lägga till inslag av värme till dina ansträngningar. Placera barbequesås, lök, salt, peppar och spareribs i en stor stockpot och sedan lägga tillräckligt med vatten för att täcka allt. Ta allt till en rullande koka, och sedan minska till en sjuda.
  2. Koka och förvärma. Låt spareribs att stanna kvar i lager potten i minst fyrtio minuter, men inte längre än en timme. Medan köttet marine i stockpot, glöm inte att regelbundet kontrollera att se till att grillen blandningen inte avdunstar bort. Om du märker att vätskenivån blir för låg, tillsätt lite mer varmvatten till mixen. Cirka 15 minuter innan du är klar med marine köttet, förvärma din grill på en hög värmeinställning.
  3. 3. Olja och grill. Med hjälp av en silikon tråckla borste, lätt olja rosten på din grill. Du kan använda någon typ av olja som du vill, men olivolja föreslås. Ta bort de marinerade revben från stockpot, och placera dem på grillen. Använd din tråckla borste, och regelbundet tråckla revbenen med barbequesås som var i stockpot. Fortsätt att tråckla och grilla revbenen (som är säker på att du slår dem ofta) i cirka tjugo minuter. Du vet att de är klara när revbenen har nått en fin brun färg.
  4. Servera och njut. Eftersom revbenen är klara grillning, ta bort dem från grillen, och placera dem på ett serveringsfat. När du har tagit bort alla revbenen, ta dem till din matbord, och gräva i!