Vad är Low-Fat Bröd?

August 26

Bröd är en viktig del av den dagliga kosten, men regelbunden vitt bröd innehåller raffinerat spannmål som innehåller mycket fett och kolhydrater. Låg fetthalt bröd görs med naturliga ingredienser och är typiskt tunnare än vanligt bröd. Det finns många typer av lågt kalori bröd tillgängliga, men de mest populära är de fettsnåla sandwich bröd.

Låg fetthalt bröd vanligen gjord av hälsosamma ingredienser som kan öka ämnesomsättningen och stävja aptit. Friska bröd val inkluderar vit, vete, och rågbröd. Dessa bröd är rika fiber och kalcium som sakta matsmältningssystemet och bidra till att minska aptit. Dessa bröd smakar bra och finns med hälften kalorier normala vitt bröd.

Låg-kalori pitabröd är ett utmärkt val för smörgås bröd. Varje pitabröd har vanligen mindre än 70 kalorier, vilket är mindre än de flesta normala brödskivorna. Pitabröd är mager bröd som har en liten fyllningsområde avsett för fyllning av kött och grönsaker. Denna typ av bröd är bra för tonfisk sallad och kyckling sallad eftersom pitabröd håller köttet på plats utan att göra en enda röra.

Det är viktigt att använda mager bröd med något kalorifattig diet plan. Standardbrödskivorna har stor fett och kalorier och brukar rekommenderas inte i samband med bantning. Det finns många typer av fettsnåla bröd tillgängliga som är användbara när du gör fettsnåla snacks.

Låg fetthalt korvbröd är ett exempel på en annan låg platt bröd. Dessa bullar ingår normalt soja och vete proteiner, som är stora substitut för vanligt vitt bröd. Korvbröd är ett bra sätt att njuta av en hälsosam tonfisk smörgås eftersom köttet stannar innanför hotdog fickan.

När en person är på en fettsnål kost han bör övervaka vad han äter. Magra bröd kan hjälpa en person gå ner i vikt. Låg fetthalt bröd har färre kalorier än vanliga vita bröd och finns i de flesta av de populära bröd smaker.

Låg fetthalt bröd innehåller mindre socker och färre snabb smälta kolhydrater än vanlig bröd. Dessa bröd görs med komplexa kolhydrater som hjälper balansera dagliga livsmedelskonsumtion. Några låg fetthalt bröd innehåller vete och korn, som gör en person känner sig mätt längre eftersom det smälter långsammare.

Många människor börjar dagen med en bit bröd eller toast. Äta låg fetthalt bröd till frukost kan sparka igång dagen med en hälsosam fettsnål mat. Låg-kalori bröd är ett bra alternativ för de flesta frukost livsmedel, inklusive frukost smörgåsar och även fattiga riddare.

  • Doppa magra bröd i hjärtvänliga olivolja istället för smör eller margarin.
  • En klassisk club sandwich kan göras med låg fetthalt bröd, kalkon och bacon.
  • Pitas har i allmänhet två lager som utgör en ficka efter gräddning.
  • Mager pitabröd.
  • Rågbröd är en populär låg fetthalt bröd.
  • Korn, som ibland används för att göra mager bröd.