Hur väljer jag det bästa Wicker Hängande stol?

March 29

En hängande stol är en som inte har en bas, utan istället hängde med en krok eller kedja från en ram eller takmontering. En korg hängande stol är en hängande stol gjord av grenar eller mindre kvistar som är vävda för att skapa en stark stödjande yta. Wicker kan vara en träprodukt, men den kan också vara gjord av plast eller andra syntetiska material. Välja den bästa korg hängande stol börjar med att avgöra huruvida stolen kommer att användas för inomhus- eller utomhusbruk, och sedan besluta om en budget och en föredragen estetik för stolen.

När du har bestämt om korg hängande stolen hängas inomhus eller utomhus, överväga hur stolen ska hänga. En korg hängande stol används utomhus kräver vanligen en ram av något slag, om inte stolen kan hängas från en fast overhead struktur såsom en veranda eller balk. Ramen måste vara både robust och attraktiv, eftersom det kommer att stödja all vikt på stolen och den person som sitter i den, och det kommer att vara i vanlig vy. Kraftiga metallbågar är bäst, även om metallen måste beläggas eller på annat sätt skyddat för att förhindra rost och andra vattenskador. Den vide sig kommer också att behöva behandlas på något sätt för att skydda den från fuktskador, eftersom vide är mottagliga för klyvning, peeling, och gjutning.

En inomhus korg hängande stol kan användas tillsammans med en oberoende ram, även om det i många fall kan hängas från en krok in i taket. Kroken måste säkras till en stråle, och korgstol borde finnas med någon form av starka och attraktiva fjädring kättingen eller linan för att säkerställa stolen kommer inte att falla när en person sitter i den.

Stolen bör naturligtvis vara bekväm framför allt annat. Om möjligt, testa korg hängande stol du funderar på att köpa genom att sitta i den i flera minuter. Ta del av hur bekväm stolen är både när initialt sitta ner och efter flera minuter sitter. Ta del av hur klädseln, om någon, lägger sig efter flera minuters sammanträde, och ta del av alla funktioner i stolens design som potentiellt kan orsaka obehag när du sitter under långa tidsperioder. Stolen ska vara bekväm nog för långa sittperioder, och korg bör vävas på ett sådant sätt att det är bekvämt och stark nog att bära vikten.