Vilka är de olika Idéer för Carnation centerpieces?

November 17

De olika idéer för nejlika centerpieces inkluderar placera dem i vaser, in i en boll eller flytande i containrar. Inom dessa huvudtankar är obegränsade variationer i färg och stil samt i antalet blommor som används för mittpunkten. Nejlikor har en naturligt volangkant som gör dem speciellt vacker för bröllop och andra speciella tillfällen centerpieces.

Vita nejlikor kan användas med alla dukar eller bröllop accentfärg och har en nästan lacy effekt när grupperas tillsammans. Enkla nejlika centerpieces, som också är extremt mångsidig och attraktiv, kan göras med hjälp av runda, cylindriska eller kvadrat vaser i önskad accentfärg om det är svart, en juvel ton eller en pastell skugga. Vita nejlikor kan sedan trimmas och införes i blomsterskum placeras i botten av behållaren, så att blommorna täcka toppen jämnt och vackert. De vita nejlika fyllda vaser kan sedan placeras i intervaller ned ett långt rektangulärt matbord. För ett runt bord, kan vaserna grupperas i mitten.

Tydliga glas rektangulära vaser täckt med två vita eller metallöverlapppappers doilies bundna med ett band rosett kan också göra utmärkta mittpunkten behållare för nejlikor. Denna idé för nejlika centerpieces kan arbeta med alla blommans färg för praktiskt taget alla tillfällen. Istället för doilies, kan bitar av presentpapper också skäras och höll med färgglada band för att täcka de transparenta vaser för roliga centerpieces för födelsedagar eller baby shower.

För naturligt romantiska nejlika mittpunkten idéer, kan ett silver, trä eller bambu bricka täckt av stora, släta stenar har små, klara glasvaser in mellan stenarna med var och en innehåller en blossom flyter på vatten. Större, klara glasskålar med flera nejlikor flyter på vatten placeras i dem kan även användas enbart som en tabell mittpunkten. Eleganta vita ljus kunde slutföra dessa typer av nejlika centerpieces.

Använda hantverk skum bollar och blommiga plockar avsedda att fyllas med vatten för att hålla färska snittblommor är en populär metod för alla typer av nejlika mittpunkten idéer. En färg eller nyanser av samma nyans såsom olika pinks kan användas för att göra ganska blom- mittpunkten bollar. Det är oftast ganska enkelt att bara sätta in de plockar in i skummet sfärer för att göra härliga nejlika bollar som kan placeras på ett bord som är eller staplade i en gruppering på en elegant bricka. Topiary nejlika centerpieces kan också skapas med hjälp av blomkrukor, blomster mossa och papprör. De blomkrukor och rör ofta målas för att matcha temat för tillfället.