Vilka är de olika delar av en trombon?

February 23

De olika delarna av en trombon inkluderar klockan, bilden, och vattnet nyckeln. Instrumentet är också hålls samman med hjälp av flera hängslen, som förbinder olika sektioner av rör horisontellt. Tekniskt sett trombon innefattar också ett munstycke mottagare, en rutschkana mottagare, en stäm rutschbana, och ett glidlås. Klockan av trombon nödraketer utåt för att projicera ljudet som produceras av instrumentet. Spelare blåsa i munstycket av instrumentet, som är en liten, skålformat fäste fann mitt emot bilden.

Klockan är den mest märk del av en trombon. Det är den största delen av trombon. Stänger kan placeras i slutet av den klock att ändra ljud som produceras av instrumentet och gör det något tystare. Den högsta delen av trombonen är klockan och slangen som leder till det.

Munstycket är ett av de viktigaste delarna av en trombon för spelare. Trombonists blåsa i munstycket för att producera ljud på instrumentet. Det är en skålformad infästning finns mittemot instrumenta € s långa slide. Munstycket är sammansatt av en fälg, en kopp, och en hals. De specifika kvaliteter dessa delar av munstycket kan förändra tonen i instrumentet.

Endast en av de delar av en trombon kan förändra tonen produceras av instrumentet, och att en del är bilden. Sliden är den långa delen av röret som sträcker sig utåt framför munstycket. Den består av en lång rektangulär rörsektion med en rundad ände. Två hängslen finns precis framför munstycket stödja glidmekanismen. Spelare flyttar den andra stag att ändra anteckningen som produceras av instrumentet.

När spelarna blåsa i trombon, kondenserar andan på insidan av instrumentet och lämnar spotta. Spotta byggs upp tills instrumentet ger en oönskad gurglande underton till ljudet produceras. Detta kan korrigeras med hjälp av en del av en trombon som kallas vattenventilen. Vattenventilen finns på den bortre änden av bilden, och kan aktiveras för att dränera överskotts spotta ur instrumentet.

Andra delar av en trombon används främst för att stödja byggandet av instrumentet. Fem olika hängslen håller instrumentet i sin form genom att stödja röret konstruktion. Två av dessa hängslen finns framför munstycket, stödja den långa röret som gör upp bilden. De övriga tre hängslen stöder klockan av instrumentet.