Blomsterarrangemang

September 10

Om du funderar på att ta med ett inslag av "naturlig skönhet" till ditt hem, sedan ett av de enklaste sätten att göra det är genom att placera några blomsterarrangemang runt huset. Men varför spendera pengar för att ha dem professionellt gjort när du kan göra det själv? Det är förvånansvärt lätt att göra; och, så länge du är villig att använda lite fantasi, kan du enkelt få några riktigt magnifik letar skärmar runt ditt hem på nolltid. Här är hur.

  • Material. En av nycklarna till att skapa några riktigt fantastiska blomsterarrangemang ligger i det material du använder. Till att börja med kommer du vill öva lite, så får några billiga plast vaser, falska blommor och liknande material. Detta gör att du inte kommer att slösa pengar på någon praxis arrangemang. Men när du börjar arrangera faktiska blommor, vara säker på att du väljer de snygg objekt som du kan. Håll också i minnet att du kommer att vilja använda vissa trädgårdstråd (vanligtvis den tunnare desto bättre) och trädgårdssaxar. Detta sätt kan du klippa dina blommor till den storlek som du vill samtidigt kunna hålla dem på plats med tråden.
  • Blommor. Medan alla har sina egna favorit sorters blommor, är det alltid en god idé att försöka blanda upp blommorna du använder i ett arrangemang. Medan en bukett röda rosor är underbara, försöka blanda några andra färger av rosor, eller ens andra blommor i också. Om du ska vara att göra arrangemanget för en vän eller familjemedlem, prova att använda sina favorit blommor också.
  • Style. Det finns alla typer av blomsterarrangemang som du kan göra. Tall, korta, breda, eller smal, en- eller flerfärgade. Titta runt överallt som du kan tänka på för att få inspiration och idéer om stil med arrangemanget som du vill ha. Inte bara besluta om en typ av stil och hålla fast vid det. Variation ger krydda till livet, och det är inte annorlunda med blommor. Tänk på att ditt arrangemang kommer att behöva samordna med den befintliga inredningen som du har i ditt hem, så du bör försöka plocka något som kommer att matcha.
  • Experiment. Var inte rädd för att experimentera med dina blomsterarrangemang. Ingen kommer att få ett perfekt arrangemang direkt ur porten, och de verkligt vackra och kära kommer bara komma med tid och erfarenhet. Prova olika metoder för att ordna blommor, och lär dig allt du kan. Man vet aldrig vad som fungerar eller ser bra tills du prova det.