Vilka är de olika File Cabinet Parts?

October 6

Den mest grundläggande dokumentskåp delar är baser och lådor; basen är ramen av arkivskåp som håller lådorna och håller hela enheten stabil. Lådorna är de enheter som glider in och ut ur basen eller ramen och där filer lagras. Inom lådan, är andra arkivskåp delar används för att hålla filer organiserade och upprätt. Arkiv barer och skenor fästs i lådan, och barer används tillsammans med specialdesignade hängande filer att hålla dokument upprätt och organiserad.

Rails är i huvudsak avdelare som kan köras över lådan för att separera en grupp av filer från en annan. Dessa fil skåp delar är vanligen tillverkade av metall, även om de också kan vara tillverkade av plast, eftersom de vanligtvis inte lastbärande. Bars är tillverkade av metall och de körs längden av lådan på vardera sidan. Hängande mappar har handeldvapen på vardera sidan om den mapp som haka på barerna, vilket tillåter en användare att hålla filerna upprätt och skjut dessa filer bakåt eller framåt i lådan lätt. Många av dessa arkivskåp delar ingår vid köp av ett arkivskåp, även om vissa kan läggas till efter köpet, förutsatt att de är rätt storlek för lådorna.

Lås är viktiga arkivskåp delar för alla användare som vill säkra filer från stöld eller åverkan. Några typer av lås finns: den vanligaste är den inbyggda bar lås, vilket kräver en nyckel för att låsa eller låsa upp. En bar inom lådorna kommer att gå i en riktning eller den andra för att låsa eller låsa upp dessa lådor. En annan typ av lås är den externa bar, som är en lång, ledad enhet som monteras på sidan av skåpet. När stången är svängde över ansiktet av lådorna, kan den fästas på plats och låst för att förhindra lådorna från öppningen. En nyckel kan användas för att låsa upp baren och sväng utåt så lådorna kan nås.

Handtag är monterade på varje låda för att tillåta en användare att dra dessa lådor inåt och utåt. Varje låda kan funktionen sin egen individuella lås som kan manövreras för hand för att förhindra att lådorna från att oavsiktligt falla öppet vid något tillfälle. Dessa lås är oftast inte nyckelmanövrerad, eftersom de inte är avsedda att permanent låsa lådor. De är i stället helt enkelt utformad för att förhindra låda rörelse när den inte är önskvärt.

  • Inom arkivskåp låda, är specifika arkivskåp delar används för att hålla filer organiserade och upprätt.
  • Hänglås kan användas för att säkra arkivskåp.