Vad är några sätt att rensa en Sink?

August 15

Det finns många sätt att rensa ett handfat. En av de första saker att prova är en kastrull med kokande vatten. Hälla kokande vatten ner ett avlopp kan ofta rensa ett handfat stoppas upp av fett och gunk består av hår och tvål. Det är bäst att använda denna metod bara på metallrör, men eftersom PVC-rör faktiskt kan börja mjukna när vattnet når temperaturer över 175 grader Fahrenheit (79,4 grader). Också ta extra försiktig med att bära en kruka eller vattenkokare från spisen till din diskbänk för att undvika brännskador.

Om du inte kan rensa ett handfat med kokande vatten, prova en kopp kolv. Innan du börjar, saker en våt trasa i hålen på din diskbänkens bräddavlopp om du arbetar på ett badrum handfat; de är oftast placerad på toppen av diskhon. Alternativt kan du använda tejp för att täta detta uttag. Placera kolven kopp över ditt avlopp och se till att du har en bra tätning som är rätt upp mot din diskbänk yta; tryck sedan på kolven upp och ner med snabba rörelser, periodvis kontrollera om din diskbänk börjar rinna. I många fall kommer detta kolv metod rensa en diskho.

Om du inte kan rensa ett handfat med en kopp kolv, kan du prova en diskbänk skruv, som kan hittas på de flesta järnaffärer eller hem-förbättring butiker. Ta diskhon proppen eller dränera korg, och mata skruven kabeln i dräneringshålet. Så småningom bör du känna täppa och dra ut en fot (30,4 centimeter) av extra kabel, dra åt skruven på sidan av skruven. Nu vrider veven och förlänga kabeln tills du känner att du har drivit täppa ut. Du kanske måste upprepa den här metoden, följa upp genom att spola den med varmt kranvatten när det framgår att den täppa är fast.

Om allt annat misslyckas, kan du behöva ta bort avfallet fällan att rensa ett handfat. Placera en hink under din diskbänk avfallsfälla, använd en rörtång eller kanal tång för att lossa och ta bort knutar som ligger i båda ändar av fällan, ta bort fällan från resten av rörsystemet. Placera skruven kabeln i röret tills du känner att täppa; sedan förlänga ytterligare 12 inches (30,48 cm) av kabeln i röret, dra åt skruven och veva handtaget. Du bör förlänga extra kabel tills täppa rensas. När detta har fungerat, ihop ditt avfall fälla och använda varmt kranvatten för att spola ut allt som finns kvar i avloppet.

  • En person diska i ett handfat.
  • En kolv kan behövas för att rensa en diskbänk avlopp.
  • Det kan vara nödvändigt att mata en matarskruv kabel ner en diskbänkens dräneringshål att rensa den.
  • Det finns flera sätt som en person kan rensa en diskho.