Vad är en crepe Slicke?

July 1

Crêpes av alla slag är läckra skapelser som kräver särskild hantering under beredning. Det är syftet bakom crêpe spatel. Som en lång och smal blad köksverktyg som ofta består av förseglade trä, har crêpe spatel möjlighet att enkelt glida under den bräckliga crêpes under tillagningen och flytta eller vända crêpes utan att resultera i en tår i kroppen. En avfasade kanten på slutet av crêpes spateln bidra till att göra det lättare för verktyget att glida under crêpes och har mycket att göra med att göra att det inte finns några skador på crêpes medan du flyttar runt i pannan.

Tillsammans med den traditionella trä crêpes spatel, är det även möjligt att köpa verktyget i både nylon och metallversioner. En av de viktiga saker att tänka på innan du köper en spatel är hur bra det kommer att hålla upp under värme behövs. Till exempel, för att crêpe kokkärl som är avsedda att användas på gas intervall kommer att fungera bra med bara om någon form av crêpe spatel. Dock kan crêpes som är beredda i en kastrull tillverkad för att användas på en elektrisk intervall kräver metall eller trä typer av crêpe spatlar. Dessutom är vissa crepe kokkärl fodrad med en icke vidhäftande yta. Om så är fallet, då användningen av nylon eller trä crêpe spatel föredrages.

Med hjälp av en crêpe spatel för att lyfta eller vända crêpes under tillagningen sysselsätter samma grundläggande motoriska färdigheter som behövs för att vända pannkakor eller slå hamburgerpatties. En sak att tänka på är att de crêpes är mer ömtåliga, så det är viktigt att se till undersidan av crêpes har kokat tillräckligt innan du försöker göra något med crêpes. Skjuta crêpe spateln under crêpes långsamt kommer att berätta om botten är tillräckligt stark. Om crêpes glider på spateln lätt, då är det bra att vända eller skjut crêpes till en ny position. Att möta motståndet låter dig veta crêpes är inte tillräckligt tillagad på botten ännu och det är bäst att vänta ett par minuter innan du försöker igen.

Köpa en crêpe spatel är lätt, eftersom verktyget sockerrör hittas på många butiker, särskilt gourmet mataffärer och köksbutiker. Även om inte den billigaste av manuella kök verktyg, kommer crêpe spatel komma väl till pass om du regelbundet förbereda crêpes som förrätter eller desserter.

  • Crepe spatlar är långa och smala.