Vilka är de olika typerna av makaroner och ost?

June 26

De två vanligaste typerna av makaroner och ost är de bakade och spis-top sorter. I allmänhet, bakade mac och ost är något mer engagerade att förbereda än typ spis-top. Många människor gör bakade makaroner och ost för speciella tillfällen eftersom, när den är beredd, det finns normalt tillräckligt portioner av den för att mata en stor grupp människor. Spis-top mac och ost är ett populärt val som en sida skålen för enkel, bekväm middagar. Makaroner och ost kommer också i mikrovågsugn form, som vanligtvis finns i butik i form av små, portionsstorlek koppar.

Bakad makaroner och ost normalt beredd med grundläggande ingredienser som tenderar att inkludera armbågen makaroner nudlar, smör och cheddarost. Det finns många olika recept tillgängliga för denna mac och ost, och ingredienserna tenderar att variera avseende val av ost, pasta former och kryddor. Många människor gillar att experimentera med bakade mac och ost eftersom det finns så många ingredienser som kan läggas att ge varje recept en unik twist. Förbereda den här typen av makaroner och ost normalt kräver koka nudlar, blanda alla ingredienser tillsammans i en gryta, och baka dem för kortare eller längre tid beroende på vilken recept som används.

Spis-top makaroner och ost kommer normalt i en låda som innehåller tillräckligt med armbågen makaroner nudlar att föda ungefär fyra personer tillsammans med en liten påse smältost pulver. Förbereda den här typen av mac och ost normalt innebär kokar nudlarna, dränera bort vattnet, och lägga i en liten mängd smör och mjölk tillsammans med innehållet i osten paketet. Smöret och mjölk hjälp att tjäna syftet att inte bara tillsätta smak till makaroner, men också för att fungera som bindemedel så att pulveriserad ost kan fastna på nudlar. Denna typ av mac och ost är oftast mycket billigt, är snabb att förbereda, och normalt fungerar bra som en sida skålen för många olika huvudrätter.

Microwave makaroner och ost är en nyare uppfinning än spisen-top och bakade sorter. Den microwave makaroner och ost är vanligtvis betraktas som en färdigmat skapats för att tjäna en person. Denna typ av mac och ost kommer i allmänhet i en skum eller plastkopp som innehåller de flesta av de ingredienser som krävs för att göra mac och ost. En specifik mängd vatten är oftast nödvändigt att lägga till ingredienserna, och sedan blandningen kan röras upp och värms i mikron i några minuter. Det finns andra typer av microwave mac och ost som redan kommer förberedda, kräver ingen blandning av ingredienser.

  • Cheddarost används ofta i makaroner och ost.
  • Omedelbar makaroner och ost kan göras i en mikrovågsugn.